Venkovní sedací vak Gobi 103821

Neohodnoceno
 
  • 1 z 4
 
Černobílý sedací vak Gobi můžete používat téměř kdekoliv. Skvělou volbou bude např. při letních posezeních venku, ale rozhodně se neztratí ani v ložnicích a obývacích pokojích. Tento indoor a outdoor vak od výrobce Hanse Home je vyrobený ze 100% polypropylenového vlákna. Jeho výplň je tvořena polystyrenovými kuličkami. Neváhejte a pořiďte si pohodlný sedací vak na doma i na zahradu i Vy!
4 599 Kč / ks
Značka NORTHRUGS - Hanse Home koberce
Kategorie Sedací vaky (poufy)
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 3000,-Kč
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
chcete nás poznat? Navštivte naší kamennou prodejnu v Teplicích
Zákaznická podpora prodeje
Zákaznická podpora
jsme tu pro Vás: 739 187 081 Všední dny: 9:00 - 18:00
Zvolte variantu
Rozměry sedáků: 48 x 48 x 42 cm Skladem, do 1 prac. dne odešleme (1 ks) 4 599 Kč / ks
   
 
Moderní sedací vaky In & Outdoor Poofs od oblíbeného výrobce Hanse Home jsou dostupné v několika povedených vzorech a ve 2 velikostech. Jedná se o skvělé bytové doplňky, které se budou vyjímat nejen v interiérech, ale také např. na terasách či u bazénu. Ano, čtete správně, tyto sedací vaky můžete bez problémů používat i venku, protože jejich údržba je velmi snadná. Výplň těchto vaků tvoří polystyrenové kuličky, vnější obal pak 100 % polypropylen.

NORTHRUGS - Hanse Home koberce

Poznejte koberce Northrugs

Koberce NORTHRUGS jsou naší specialitou. Můžete je totiž používat v místnosti, ale i v outdoorových prostorech, například na terase. Kolekce spadá pod výrobce Hanse Home. Hanse Home je mladá společnost, založená roku 2008 v německém Pinnenbergu. Jedná se o výrobce, který se nebojí určovat trendy a přivádět na evropský trh zcela novou koncepci koberců. Osobně jsme se s mladým majitelem scházeli na veletrhu v Hannoveru a získali jsme unikátní příležitost nabídnout vám produkty této společnosti v České republice a na Slovensku. Koberce společnosti Hanse Home nabízí bezkonkurenčně výhodný poměr cena/kvalita, protože právě v té se rovnají špičkám v oboru, jako je např. Osta nebo Lano.

Zobrazit nabídku Northrugs koberců

Rozměry koberců 48 x 48 x 42 cm
Barva Bílá
Materiál Syntetický (umělý)
Specifikace materiálu Polypropylen, Polysterolová výplň
Celková váha 3 kg a 4,5 kg
Využití Venkovní i vnitřní
Speciální vlastnosti Venkovní použití (outdoor)
Další vlastnosti Snadná údržba
Země původu Německo
Určení dle místnosti Terasa
Třásně Bez třásní
Způsob výroby Strojně dělaný
Tvar Kvádr
Typ produktu Doplňky, služby
Barva Černá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

NORTHRUGS - Hanse Home koberce - logo

Koberce NORTHRUGS jsou naší specialitou. Můžete je totiž používat v místnosti, ale i v outdoorových prostorech, například na terase. Kolekce spadá pod výrobce Hanse Home. Hanse Home je mladá společnost, založená roku 2008 v německém Pinnenbergu. Jedná se o výrobce, který se nebojí určovat trendy a přivádět na evropský trh zcela novou koncepci koberců. Osobně jsme se s mladým majitelem scházeli na veletrhu v Hannoveru a získali jsme unikátní příležitost nabídnout Vám produkty této společnosti v České republice a na Slovensku. Koberce společnosti Hanse Home nabízí bezkonkurenčně výhodný poměr cena/kvalita, protože právě v té se rovnají špičkám v oboru, jako je např. Osta nebo Lano.